← Back

FOOD & ART EXPERIENCE

Smakfulla upplevelser i skön förening. PM & Vänner Hotel i samarbete med Wanås Restaurant Hotel erbjuder en tvådagars upplevelseresa där maten och konsten är i fokus. Två övernattningar, två matupplevelser, två konstupplevelser – möt två unika världar med drygt en timmes resväg emellan.

Vår gastronomiska drivkraft tillsammans med ett stort intresse för konst och design präglar din vistelse hos såväl PM & Vänner som Wanås Restaurant Hotel. Njut av mat och vin från renommerade kök och bo i våra bästa sviter. I Wanås befinner du dig i samtida elegans i skånsk slottsmiljö på tröskeln till den internationella skulpturparken och på PM & Vänner Hotel i prisbelönt småländsk designmiljö mitt i stadens puls. En privat visning av PM & Vänners konst och designsamling kan ordnas på begäran.

Välkommen att boka en unik mat- och konstupplevelse som vi valt att kalla för ”the art of gastro”.

I vårt paket ingår följande:

På PM & Vänner Hotel
– Del i dubbelrum, kategori Juniorsvit 
– Vår avsmakningsmeny ”Tabberas” serverad i vår matsal (Gäller ej 18 juni – 15 augusti då vår matsal är stängd för sommaren, under denna period serveras en fyrarätters middag i vår bistro*)
– Wi-Fi
– Tillgång till gym, pooler samt bastu
– Frukost 

På Wanås
– Del i dubbelrum
– En fyrarätters middag serverad i restaurangen
– Inträde till Wanås konstpark
– Frukost
– Wi-Fi 

Pris: 4 990 kr per person (4 340 kr per person under perioden 18 juni – 15 augusti) 

 

Bokning sker via vår reception som du når via e-mail på  eller på telefon 0470-75 97 00. Vänligen observera att detta paket endast kan bokas via PM & Vänner Hotel. 
 
Varmt välkomna till en oförglömlig upplevelse!
 
* Menyn som serveras 18 juni – 15 augusti är följande:

Sotad pilgrimsmussla med rimmad gurka samt krassemajonnäs, serveras med forellrom samt fläder från Odensjö och dill

Helstekt blomkål från Botulf med vaktelägg från Lammhult, krispig crunch på rågbröd från Bröd & Sovel och sommartryffel

Halstrad gös med späda rödbetor från Solmarka Gård, serveras med stekta sommarkantareller och skaldjursreduktion med dillolja

Sommarbär med youghurtmousse och limecurd samt rostad vit choklad, pistage och sorbet på jordgubbar och smultron

 

PM & VÄNNER
x
Hoppa till verktygsfältet