Info / Om oss

Om oss

PM & Vänner bildades 1992 av två vänner, Per Bengtsson & Monica Carlsson (anledningen till namnet PM) som då hoppade av sin ekonomiutbildning för att starta restaurang. De är än idag delägare tillsammans med Martin och Jesper Rognefall. 

Koncernen inkluderar idag PM & Vänner Hotel, PM Restaurant, PM Bistro, PM Bröd & Sovel, PM Fest & konferens samt vår bar på taket, enkelt namngiven TAK. 

Vår verksamhet utgår från hjärtat av Småland, i centrala Växjö.

Vår gastronomiska filosofi är baserad på de tre grundstenarna skog, äng & sjö. Genom den vill vi visa upp den stora variation vår region erbjuder i form av råvaror och tradition inom matlagning.

Vi strävar efter att tolka vår historia på ett modernt sätt genom att kombinera såväl gamla som nya tekniker i köket.

Vårt hotell följer samma princip som vår gastronomi och kärleken och passionen till mat och dryck samt design ska vara tydligt genom hela vistelsen på PM & Vänner Hotel.

Vi har under många år jobbat målmedvetet för ett hållbart företagande och försöker att påverka miljön så lite som möjligt. Vi är idag certifierade av Svanen, KRAV och blev 2010 tilldelade ”årets hållbara gastronomi” av White Guide.

Vi hoppas att du som gäst kommer trivas på våra olika verksamheter.

Varmt välkommen!

För mer information om PM & Vänner, vänligen besök vårt nyhetsrum på Mynewsdesk. Klicka på länken nedan för att dirigeras om.

 

mynewsdesk

 

PM & VÄNNER
x
Hoppa till verktygsfältet