← Back

Vardag Extraordinaire

Vårt paket ”Extraordinaire” har blivit ett av våra absolut mest populära där ett besök i vår matsal med avsmakningsmeny i kombination med övernattning ingår. Detta har tidigare bara varit bokningsbart under helgerna men inte längre. Låt oss presentera ”Vardag Extraordinaire”.

Vårt nya paket är bokningsbart onsdag-torsdag och torsdag-fredag. Det riktar sig verkligen till livsnjutaren som vill ha en paus mitt i vardagen där köket får visa sina färdigheter och självklart ingår förstklassigt boende. Paketet inkluderar boende i våra lite lyxigare rum samt en avsmakningsmeny i vår matsal. Här får du verkligen möjlighet att uppleva vår terroirdrivna filosofi ”Skog, äng & sjö” med stort fokus på ekologiska och närproducerade råvaror. På plats finns också våra duktiga sommelierer som med glädje och passion guidar dig genom den välkända vinlistan. I dagsläget finns ca 4500 olika viner att välja på! Självklart ingår också vår stora frukost dagen efter samt tillgång till gym, bastu och pooler. 

Som om inte det vore nog är paketet också rabatterat 400 kr per person jämfört med ”Extraordinaire Weekend” som fortfarande är bokningsbart för dig som vill besöka oss fredag-söndag. 

 

Paketet ”Vardag Extraordinaire” är bokningsbart onsdag-torsdag och torsdag-fredag

Executive-rum för 2 personer + avsmakningsmeny i PM & Vänner Matsal – 2190 kr per person och natt

Junior-svit för 2 personer + avsmakningsmeny i PM & Vänner Matsal – 2590 kr per person och natt

 

Bokning sker via vår reception som du når via e-mail på  eller på telefon 0470-75 97 00

 

Varmt välkomna till vännerna på PM & Vänner!

Vänligen notera att vi kan servera vår avsmakningsmeny till max 8 personer per sällskap.

PM & VÄNNER
x
Hoppa till verktygsfältet